|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
Barbaresco Ricossa DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Rød frugt, læder, tørrede blomster og sort the
Gastronomi:
| | |
Rosso di Montalcino DOC |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Vinen har en frisk og indbydende næse med røde bær, især modne kirsebær med lidt tobak og krydderi. Stilen er rank og syrefrisk.
Gastronomi: Ristet fugl, til en let braisere-ret, ovnstegt kanin, eller en tomatiseret pastaret. | | |
Terragnolo Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 5-7 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Intens og åben med toner af lakrids og brombær, kraftig, solmoden og med masser af sødmefuld frugt og en lang eftersmag.
Gastronomi: Kraftige kødretter.
| | |
Valle Cupa Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Negroamaro 50% og Primitivo 50%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Åben og intens med masser af saftig og moden frugt, fin balance mellem såvel frugtsyre som de diskrete træaromaer.
Gastronomi: Kraftige kødretter, gerne vildt.
| | |
Rinforzo Salento Primitivo |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 6-10 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi: En saftig bøf, tunge gryderetter, kraftige oksekødretter, vildt eller bare til meditation
| | |
Ammasso Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola og Nerello Mascalese med tilskud af Merlot og Cabernet Sauvignon
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Svesker, skovbær og lakrids er dominerende elementer, med snert af tørrede blomster og cedertræ
Gastronomi:
| | |
Alpha Zeta Valpolicella Superiore Ripasso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina/Corvinone 90%, Rondinella 10%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
II Nespoli 2007 DOC Sangiovese di Romagna Sup. Riserva |
|
|
|
Område: Emilia Romagna
Drue: Sangiovese
Holdbarhed: 7-10 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Saftig og hylende ren vin, der har en tæt, frugtig kerne domineret af Marasca kirsebær (sure kirsebær’) med krydrede undertoner og fine, modne tanniner.
Gastronomi: Oskekød med stegeskorpe eller pizza.
| | |
Fiagre Bianco IGT Antonio Caggiano |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Fiano di Avellino 70%, Greco di Tufo 30%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Noter af hvide blomster og eksotisk frugt. Noter af noget urte og mineralsk. Frisk, tør, frugtbetonet, og med attraktiv smagsfylde og god længde.
Gastronomi:
| | |
Barone Montalto Passito di Noto |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Moscato 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 9,5%
Duft/smag: Aromaer af lime, appelsinskal, litchi og en anelse botrytis, som giver fedmefyldte honning-noter. Smagen er fyldig med afstemt sødme, der vil passe godt til langt de fleste desserters sødme-niveau
Gastronomi: Velegnet til desserter med pocheret frugt, tærter, blanc manger, panna cotta, crème brûlée og mælke-is ("gelato") | | |
Il Nero di Casanova |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Maynard's Late Bottled Vintage 2010 |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2010
Alkohol: 20%
| | |
|
|