|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
Domini Veneti la Casetta Ripasso Valpollicella Classico Sup. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina, Rondinella, Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: Op til 15 år
Alkohol: 14 %
Duft/smag: Mørke kirsebær, varme krydderier, ristede kaffebønner og chokolade.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter, råvildt og lageret oste.
| | |
Sopra Sasso Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 15%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de kraftige gryde- og stegeretter, men vil også være fin til mange faste, tørre oste. | | |
Terre Nere Etna Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nerello Mascalese 95%, Nerello Cappuccio 5%
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Maynard's 10 Years Old Tawny |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2010
Alkohol: 20%
| | |
Van Zellers Reserva Ruby Port |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2012
Alkohol: 20%
| | |
Kopke 10 Years Old Tawny Port |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet:
Alkohol: 20%
| | |
Sauvignon Blanc ”Flora” Alto Adige DOC 2009 |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: Sauvignon Blanc
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Et inferno af hyldeblomst, grape og solbær, med lysegrønne undertoner i retning af saftigt græs og brændenælde samt grusede mineraler.
Gastronomi: Røget laks, sashimi, thai-mad, elegante retter med fladfisk, ceviche, ung gedeost, pastaretter med fisk osv. | | |
Rocca Rubia Carignano del Sulcis ris. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Varm vinøs med toner af modne bær og urter. Fyldig og kraftig med en struktur der vidner om nogen alder.
Gastronomi: Rødt kød samt lagret ost. | | |
Barolo Le Radici DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 4-8 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Cantina di Negrar Amarone Classico Valpolicella 2007 |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 15,5%
Duft/smag: Sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster og en vifte af sødt krydrede aromaer, mens smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop og massiv mundlængde samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen.
Gastronomi: Voldsomme kødretter, tørre lagrede ostetyper eller blot meditation.
| | |
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Bibbiano Chianti Classico Riserva Capannino D.O.C.G. |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese Grosso 95% og Canai
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Kirsebær iblandet lidt mørkere bærfrugt, våd skovbund og hængt kød. Flot syre perfekt modspil fra den sødmefulde og vedvarende frugt.
Gastronomi: Klassiske kød- og kraftige pastaretter.
| | |
Maynard's Colheita 1990 |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2015
Alkohol: 20%
| | |
Barolo Ricossa DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Parfumerede aromaer af kirsebær og røde roser, samt et strejf af eg.
Gastronomi:
| | |
Brunello di Montalcino 2004 DOCG |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 10 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Intense nuancer af moden mørk bærfrugt og rød Sangiovese-frugt med tætte kirsebærnuancer, balsamiske noter og bløde, modne tanniner.
Gastronomi: Rødt kød.
| | |
Domíni Veneti Vigneti di Jago Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina 70%, Corvinone 20%, Rondinella 10%
Holdbarhed: op til 20 år
Alkohol: 16,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de voldsomme simre-retter, til blodigt hårvildt og ikke mindst oste af Parmesan-typen.
| | |
Kopke Colheita 1989 |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2014
Alkohol: 20%
| | |
Maynard's Colheita 1988 |
|
|
|
Område: Portugal
Tappet: 2013
Alkohol: 20%
| | |
|
|