FORSIDE


RØDVINE

HVIDVINE

ROSÉVIN

SPUMANTE

SPIRITUS - HEDVINE

PORTVIN

MAD TIL VIN

EVENTS

VINGAVER

VIN EFTER PRIS

< 50 kr.
51 - 100 kr.
101 - 150 kr.
> 151 kr.

INFORMATION

Om Italian Wine
Handelsbetingelser
Kontakt os

INDKØBSKURV

Om Italian Wine

Vinlandet Italien

1000 godkendte druesorter, hvoraf størstedelen kun dyrkes inden for landets grænser. Det store spænd mellem nord og syd, både med hensyn til geologi, tradition og særpræg, samt det udtalte udsving i temperaturer både hvad angår gennemsnitstemperatur og forskellen mellem dag- og nattemperatur, gør det muligt at producere de kølige og syrerige vine i nord, mod mere varme og sødmefulde vine i syd. Netop dette faktum gør, at variationen i italiensk vin er enorm og overraskelserne mangfoldige. Alt i alt en charme og en nuancerigdom som må siges at overgå alle andre vinproducerende lande.
Italien er opdelt i 20 regioner hvor man har dyrket vin i mere end 4000 år. Italien har gennem de seneste tyve år gennemgået en større udvikling end det har været tilfældet i de 2000 år der gik forud. Resultatet er bla. en kraftig stigning af vingårde der producerer kvalitetsvin.

Vinen

Hvem kender ikke Barolo, Brunello og Amarone, men Italien er meget mere end det. Alle regioner er i rivende udvikling, mange har se "lyset" i at satse på kvalitet, der dukker flere og flere kvalitetsvine op fra mindre kendte distrikter, til priser hvor alle kan være med. Vor itailenske samarbejdspartner har mere end 30 års erfaring i at finde de bedste vingårde set i forhold til pris og kvalitet. Alle vores vine er prøvesmagt ved vinsmagninger af vores kunder. Kun de bedst nominerede ud fra pris/kvalitet er med i vores program.
Det er maden der bestemmer vinen og ikke omvendt - Italienske vine er ofte madvine. Vores hjemmeside kan hjælpe dig på vej, til at vælge den rigtige vin.
Ingen af vores vine handles i den almindelige detailhandel - da vi udelukkende satser på kvalitet og variation, frem for kvantitet og pris, samt at kunne tilbyde et bredt program fra de bedste regioner i Italien.

Om Italian Wine

Vi er vilde med Italiensk vin og det kæmpe udbud af forskellige vine landet kan tilbyde, vil vi gerne tilbyde vores kunder.
Det koster penge at producere god vin, og det koster penge at markedsføre vinen. Når du køber vin, betaler du for begge dele - bare ikke hos os!

Vi har valgt at skære markedsføringsudgifterne ned til et minimum. Vi har også fravalgt producenter, som kanaliserer indtægten ud i annoncer i de kulørte ugeblade. Vi vil meget hellere betale for produktet.
Ugentlige leveringer, både fra leverandører og til vores kunder, samt en lav lagerbindning i forhold til vores konkurrenter, kommer selvfølgelig dig som kunde tilgode.
Det er din garanti for høj kvalitet til rimelige priser. Med andre ord; Du får "mere vin for pengene", når du vælger at handle hos Italian Wine.

Italian Wine tilbyder altid gode råd og vejledning m.h.t. vinkøb til fest, gaver, smagninger, events og firmaaftaler m.v.

Vi håber I finder vores hjemmeside informativ og vores sortiment af vine interessante.

God fornøjelse!

Winnie Jensen og Jens Boy Sørensen

Italien Wine